חוגגים את הסילבסטר: פסטיבל הג’אז באומבריה דצמבר 2026- ינואר 2027

תאריכי הנסיעה: 30 בדצמבר 2026 עד 6 בינואר 2027

חגיגות הסילבסטר וחגיגות 33 שנה לפסטיבל הג’אז- אומבריה חורף עם מיטב האמנים, העיר הציורית אורבייטו, יין, מסעדות, מלונות 4 ו-5 כוכבים במרכז העיר, מפגשים עם אמנים, רומא ואמנות-

הצטרפו אלינו לחוויה משובחת וייחודית באווירה רומנטית, עם ליווי מוסיקלי וארגוני מקצועי בשילוב הפקה איכותית מבית ‘שמים הפקות בינלאומיות’

חובבי ג’אז יקרים,

פסטיבל ג’אז, מנעמי המטבח האיטלקי, העיירה הציורית אורבייטו, כל אלו משתלבים הפעם יחד על מפת הנסיעות לחו”ל שלנו. אנו מזמינים אתכם לפסטיבל הג’אז של אומבריה שבאיטליה לחגוג את הסילבסטר במקום לא שגרתי עם מוסיקת ג’אז משובחת.

עד לתאריך 4 בינואר נשהה בעיירה הציורית אורבייטו, שם מתקיים פסטיבל הג’אז- חורף של אומבריה- שם נצפה במופעים נבחרים, נסייר בעיר הייחודית, ניפגש עם אמנים נבחרים על כוס קפה, ונמשיך להתענג בשלושה ימים נוספים ברומא, נצפה במופע במועדון ג’אז ברומא והכל, עם כוס יין משובח ביד, בנוף פסטורלי ובמגע של קסם איטלקי.

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם!





שם מלא (חובה)

אימייל (חובה)

טלפון (חובה)

איך שמעת על הנסיעה? (חובה)

נושא:

30 בדצמבר 2026, יום רביעי

טיסת בוקר ישירה לרומא בחברת אל על. הגעה לעיר הציורית אורבייטו, בה מתקיים פסטיבל הג’אז של אומבריה חורף, והשנה חוגגים 33 שנה לפסטיבל! פסטיבל החורף מחמם את הלב של אוהבי הג’אז שמתקבצים בעיירה העתיקה והקסומה אורבייטו למשך חמישה ימים של יותר ממאה מופעי ג’אז עם טובי הנגנים בסצנה המקומית והבינלאומית. זו התחלה מצויינת לחגיגות הסילבסטר עם מופעים שמתקיימים במספר אולמות ברחבי העיר כשכל העיר מתקשטת באורות צבעוניים וחלונות הראווה מצטרפים לאווירת הג’אז של הפסטיבל.

הג’אז מתנגן לא רק בין הסמטאות, הכיכרות והמסעדות אלא גם באולמות התיאטרון, במוזיאון, בכנסייה, במערות התת קרקעיות ואף בקתדרלה הגותית הגדולה כשריח הערמונים נישא באוויר.

במסעדות נטעם מתבשילים המבוססים על שתי פטריות הקסם – כמהין וטרטופי – ונלגום מה”אורבייטו קלסיקו”, היין הלבן המפורסם של אורבייטו, אשר נחשבת לאחת מיצואניות היין החשובות באיטליה.

בערב ארוחת ערב משותפת ומופע ג’אז.

31 בדצמבר 2026, יום חמישי

בבוקר הרצאה של זיו בן במלון.

אחריה סיור באורבייטו, אחת העיירות העתיקות והקסומות ביותר באיטליה. בנויה על סלע וולקני המתנשא לגובה 300 מטר ויותר- שם נבקר בבאר פטריציו הקדוש ובמערות האטרוסקים. כן נבקר וגם נאזין לחלק מהקונצרטים של הג’אז במוזיאון של הצייר והפסל אמיליו גרקו האיטלקי. כמו כן נסייר במוזיאון האטרוסקי עם אוסף נרחב של פריטים ארכיאולוגיים. ברובע העתיק והמקסים שלה, שמכיל מבנים רבים מימי הביניים.

אחה”צ מופע ג’אז – יפורסם המשך

בערב ארוחת סילבסטר במסעדה.

הקתדרלה באורבייטו

1 בינואר 2027, יום שישי

בבוקר הרצאה של זיו בן במלון.

אחריה סיור בקתדרלה הגדולה, ה”דואומו” המרשימה, שנחשבת לקתדרלה מהיפות ביותר באיטליה. את הקתדרלה עיצבו יותר מ-100 פסלים, אדריכלים וציירים.

אחה”צ גוספל בקתדרלה הגדולה של אורבייטו – מיסה לשלום עם מקהלת Gospel Chior

Allan Harris photo by Shervin Lainez

2 בינואר 2027, יום שבת

בבוקר הרצאה

בצהריים מופע ג’אז- יפורסם בהמשך

בערב מופע ג’אז- יפורסם בהמשך

3 בינואר 2027, יום ראשון

בצהריים מופע ג’אז- יפורסם בהמשך

בערב מופע ג’אז- יפורסם בהמשך

4 בינואר 2027, יום שני

נסיעה לרומא למלון 5 כוכבים SINA BERNINI BRISTOL, שבכיכר ברבריני המרכזית.

ביקור בתערוכת רטרוספקטיבה לוסילי קנדינסקי בפאלאצו בונפרטה

התערוכה בעלת חשיבות בינלאומית יוצאת דופן, לאמן שחולל את אחת המהפכות הגדולות של המאה ה־20 והפך צורה וצבע לרגש טהור. רומא ואיטליה המתינו יותר מ־25 שנה לשובו של אמן האמנות המופשטת. ההמתנה מסתיימת סוף סוף בתערוכה יוצאת דופן בהיקפה, הכוללת יצירות מופת של קנדינסקי שהגיעו ממוסדות אמנות בינלאומיים גדולים, ובהם מרכז פומפידו בפריז, אשר יכול היה להשאיל באופן יוצא דופן אוסף משמעותי של יצירות בעקבות סגירתו הזמנית לצורך עבודות שימור ושיפוץ.

התערוכה, באוצרותה של אנג’לה לאמפה, מאגדת יותר מ־70 יצירות מופת השייכות לעיזבונה של אשתו של קנדינסקי, נינה קנדינסקי. המסלול התערוכתי, המחולק ל־חמישה חלקים, עוקב אחר הסיפור המלא של האמן — מעורך דין מבריק במוסקבה ועד לאחד מחלוצי האוונגרד האירופי.

בין היצירות המוצגות ניתן למצוא יצירות אייקוניות כמו „צהוב־אדום־כחול” (Gelb-Rot-Blau, 1925) ו־„הקשת השחורה” (L’Arco nero, 1912) — קומפוזיציות שנועדו להמחיש כיצד ציור יכול להישמע כמו מנגינה ולפעול ישירות על נפש האדם.

מוקד חדש ועוצמתי במיוחד בתערוכה מוקדש ל־גבריאלה מינטר (Gabriele Münter), המוצגת באיטליה לראשונה. מינטר, שנשארה במשך שנים בצלו של קנדינסקי בשל היותה בת זוגו לחיים, זוכה כיום להכרה מחודשת כאחת הדמויות החשובות באקספרסיוניזם, לאחר שעמדה במרכזן של מספר תערוכות בינלאומיות בשנים האחרונות.

התערוכה מועשרת בעדויות היסטוריות, תצלומים, פרטים ביוגרפיים ומכתבים אישיים, ובמערכי התצוגה המרשימים והעשירים של חברת Arthemisia, המוכרים מתערוכותיה ברחבי איטליה. התערוכה מאפשרת להכיר מקרוב את אחד מגדולי האמנים בכל הזמנים.

5 בינואר 2027, יום שלישי

בבוקר תערוכה של קית’ הרינג בפאלאצו בראסקי

מוזיאון רומא בפאלאצו בראסקי מארח תערוכה גדולה המוקדשת לקית’ הרינג, אחת הדמויות המזוהות ביותר עם האמנות של המחצית השנייה של המאה ה־20. הרינג הפך את הקו לשפה ציבורית, את הרחוב ליצירת אמנות ואת הדימוי למסר אוניברסלי.

התערוכה מציגה יותר מ־140 יצירות וחומרים, המושאלים במיוחד מאוסף Nakamura Keith Haring Collection – האוסף הגדול בעולם המוקדש לאמן – לצד יצירות שהושאלו ממוזיאונים ומאוספים פרטיים חשובים.

התערוכה עוקבת אחר המסע האמנותי של הרינג, החל מיצירותיו המוקדמות בניו יורק וציורי ה־Subway Drawings  האיקוניים שלו, דרך פוסטרים בעלי מסרים פוליטיים, פסלים וציורים, ועד ליצירותיו האחרונות.

לאורך כל הקריירה שלו הרחיב הרינג את השפה החזותית הייחודית שלו, תוך שהוא נשאר נאמן לאמונה פשוטה: אמנות צריכה להיות נגישה לכולם.

בערב ארוחה משותפת לסיום הנסיעה במסעדה

6 בינואר 2027, יום רביעי

בבוקר ביקור בתערוכה חד־פעמית של Jacopo Pontormo מגדולי המנייריזם הפלורנטיני.

זו התערוכה המונוגרפית הגדולה הראשונה שהוקדשה לו, עם יצירות מאיטליה וממוזיאונים גדולים בעולם,

כולל הלובר, המטרופוליטן, הבריטיש מוזיאום וה־National Gallery.

טיסת ערב אל על ישירה חזרה לישראל.

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם!





שם מלא (חובה)

אימייל (חובה)

טלפון (חובה)

איך שמעת על הנסיעה? (חובה)

נושא:

*כל התמונות מפורסמות בהתאם לסעיף 27 א לחוק זכויות היוצרים. באם אתם מרגישים נפגעים מפרסום תמונות אלו, אנא הודיעונו מיידית למייל info@shamayim.co.il ואנו נסירן.

***הזכות לשינויים שמורה ל’שמים הפקות בינלאומיות’

מה כלול במחיר הנסיעה:

  • טיסות ישירות של חברת אל על לרומא הלוך ושוב
  • העברות באוטובוס משדה”ת ברומא לאורבייטו, מאורבייטו לרומא ומרומא לשדה התעופה
  • אירוח במלונות ע”ב לינה וארוחת בוקר:
  • באורבייטו מלון 4 כוכבים Emme Palace Hotel & Spa
    ברומא מלון 5 כוכבים במרכז העיר – סינה ברניני בריסטול.
  • סיורים באורבייטו בליווי המדריכה מאורה בלדוני
  • מלווה מוסיקלי: מר זיו בן, המנהל האמנותי של סדרת ‘ג’אז חם’
  • מלווה לקבוצה מטעם חברת ‘שמים הפקות בינלאומיות’
  • כרטיסים למופעים
  • 3 ארוחות במסעדות
  • מפגש מקדים בזום בו תינתן הרצאה בנושא ג’אז והאמנים המופיעים בפסטיבל
  • טיפים לנותני שירות
  • עלות הנסיעה משתנה בהתאם לסוג החדר במלון באורבייטו בלבד, שם נשהה 5 לילות
    (במלון ברומא, סינה ברניני 5 כוכבים לכולם חדר מסוג זהה Superior)
  • לבחירת סוג החדר במלון באורבייטו, נא לסמן את החדר המבוקש, כפוף לזמינות!! לאתר המלון לחץ/י כאן.
  • חדר מסוג Superior המחיר לזוג –  9,625 יורו
  • חדר מסוג Deluxe  – תוספת לעלות כל הנסיעה 150 יורו
  • חדר מסוג Junior Suite – תוספת לעלות כל הנסיעה 695 יורו
  • חדר מסוג Suite – תוספת לעלות כל הנסיעה 1,115 יורו
  • היות וכמות החדרים מכל סוג מועטה בזמן הפסטיבל הבטחת החדר מותנית בסדר הגעת טפסי הרישום אלינו.

בשל מיעוט חדרי המלון הזמינים – מספר המקומות מ ו ג ב ל !

סגירת נגישות